Semestern!


Vi kom  hem från semestern i eftermiddags! Då regnade det för fullt.... vilket ni ser på sista bilden men som ni också ser så har vi haft det soligt och helt fantastiskt bra!!
 
Det är skönt att vara hemma, men vi har haft en underbar semester full med, ja, allt! Vi har vart kulturella och vi har badat & solat, läst och myst! Allt var en semester kan bjuda på!
Vi har träffat vänner och grillat, varit med om många solnedgångar och ja, bara haft det helt underbart!!
 
Även om det har läckt in under kapellet när det regnat och kanske inte har vart det bästa vädret hela tiden så har det varit bra ändå.. det är ju mysigt på sitt sätt!
 
Tack för denna semester! Sommarlovet är inte slut än, så jag kommer att få det ännu mer fantastiskt den här månaden innan skolan börjar!!
Postat av: Becka [fotoblogg]

Härliga bilder, gillar verkligen näst sista :D
sv: Aw tack så hemskt mycket finaste du! :D
Japp det är det, är helt kär i dem :D Köpte dem faktiskt också samma dag som det andra, men hade ingen bra bild på det :P De köpte jag på H&M på rea, så var sååååå glad att de hade i min storlek :D

Svar: Tack för svar! Jag gillar också sådana och vill gärna prova ett par, man vet ju inte hur de sitter på.., men vet inte vart det har funnits..Jag kom ju somsagt också precis hem från semestern, så har inte tänkt på det så mycket dem här 4 veckorna till havs!
karlssonjonna.blogg.se

2012-07-18, 21:18:30 - URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Postat av: Carina -inspirera

Underbara semester - underbara bilder!
Vi har haft det riktigt bra...
Kramen.

2012-07-19, 19:13:21 - URL: http://inspirera.bloggsida.se
Postat av: Olivia

Fina bilder! :)

2012-07-20, 09:28:39 - URL: http://www.oliviastener.blogg.se
Postat av: Madde

vi hade verkligen några underbara veckor tillsammans i år med :-) alltid lika mysigt att umgås med er. vi gick igenom varje dag & ställe vi har varit på denna semestern i bilen på vägen hem idag och vad mycket kul vi har fått uppleva, och vilka vackra & häftiga platser vi har fått se. Ha ett fortsatt skönt sommarlov, kram Madde, Magnus, Albin & Axel

2012-07-28, 21:26:57 -

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: